Kiss Róbertre emlékeznek a róla elnevezett emlékversennyel november 16-án a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban. A szakembernek kiemelkedő szerepe volt a Zala megyei súlyemelés sportág megalakításában és fejlesztésében.

A Család és KarrierPont Zalaegerszeg és az Egerszegi Sport és Turizmus Kft szeretettel várja az e-sport iránt érdeklődő fiatalokat, a szülőket és a pedagógusokat „E-sport – Minden, amit a szülőknek tudni érdemes a számítógépes játékokról” című rendezvényére!

A Fedett Uszoda ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

2019-ben immár 16. alkalommal kerül megrendezésre a Kárpát-medencei Mézfesztivál és Termelői Vásár a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban, mely rendezvény célja  a méz népszerűsítése és a mézfogyasztás ösztönzése.

A Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány az Autopro.hu autóipari üzleti szakportállal és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központtal együttműködve 2019. november 11-én negyedik alkalommal rendezi meg a Techtogether Junior Zalaegerszeg versenyt, pályaorientációs rendezvényt általános és középiskolai tanulók részére a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban.